آشنایی با خواص زعتر ادویه پرطرفدار خاورمیانه!
مصرف منظم روزانه ۱ تا ۲ فنجان دمنوش گیاهی اسپند به کاهش سفت شدن ماهیچهها، تسکین درد مفاصل و کاهش التهاب ناشی از آرتریت کمک میکند.
معمولاً اسپند و کندر در مکانهایی مانند خانه، محل کار یا مکانهای عبادت استفاده میشوند. زمان مناسب برای دود کردن آنها میتواند شبها قبل از خواب یا در زمانهای استرسزا باشد.
روشهای کنترل کننده طبیعی برای این منظور وجود دارد که معمولا افراد با آنها نتیجه مطلوبی دریافت کردهاند. البته دود اسپند خود میتواند گاهی سبب تنگی نفس شود ولی در اینجا استفاده از اسپند برای رفع آن به شکل خوراکی مد نظر است.
حزبالله کردستان با انتشار این ویدئو اعلام موجودیت کرد
افراد مبتلا به بیماریهای هورمونی با استفاده از این گیاه میتوانند سریعتر به درمان دست یابند.
به این منظور دانههای اسپند را آسیاب و در مقداری آب بجوشانید و از آن برای شستن موها استفاده کنید.
محلول پراکسید هیدروژن اغلب به عنوان محلولی ضد عفونی و سفید کننده برای سطوح به کار میرود. از آن به منظور تاثیر بر باسیلهای گرم مثبت میتوان به بهترین شکل نتیجه گرفت. اما دود اسپند نیز گزینهای است که برای باسیلهای گرم منفی، تاثیر ضدباکتریایی میگذارد.
– منظور از خوردن دانه های اسفند که برای درمان بیماری گفته شد همان دانه های سیاه رنگی است که دود می کنند.
هنگامی که سخن از گیاه با ارزش اسپند میشود، معمولا این سوال مهم مطرح میگردد که این گیاه چه خواص و مزایایی دارد؟ آیا مصرف زیاد آن میتواند با عوارض همراه باشد یا خیر؟ بهترین روش برای مصرف این گیاه کدام است؟
خواص اسپند: اسپند یک گیاه است که به علت خواص طبیعی و کاربردهای آن در طب سنتی و غذایی، مورد توجه قرار گرفته است. اسپند دارای خواص ضد التهابی و ضد عفونی کننده است که میتواند در درمان التهابات و عفونتهای مختلف، مانند التهابهای مفصلی و عفونتهای دستگاه تنفسی، مؤثر باشد.
برای استفاده از اسپند و کندر، میتوانید مقداری از هر کدام را روی زغال گداخته یا در ظرف مخصوص دود کردن قرار داده و اجازه دهید دود آنها در فضا پخش شود.
گیاه اسپند به واسطه مواد معدنی و مغذی فراوان و همچنین خواص آنتیاکسیدانی بسیاری که دارد، مورد توجه قرار گرفته است.
گلها و مخصوصاً دانههای اسپند سرشار از آلکالوئیدهای گروه بتا-کربولین است که همگی بازدارندههای مونوآمین اکسیداز هستند؛ به همین دلیل خوردن جوشاندهٔ اسپند در اندازههای کم (۱ الی ۳ گرم) خواص ضدافسردگی و آرام بخش و در اندازههای زیاد (۳ الی ۱۵ گرم) خواص روان گردان دارد. اما به دلیل از کار افتادن آنزیم مونوآمین اکسیداز درون کبد توسط آلکالوئیدهای اسپند، تیرامین موجود در بسیاری از مواد غذایی (الکل، پنیر، سوسیس و کالباس و اکثر محصولات پروتئینی و لبنی، میوه جات و غذاهای مانده و …) که در حالت معمول توسط این آنزیم شکسته میشود، میتواند باعث ایجاد فشار خون و ضربان قلب بسیار شدید، سردردهای get more info شدید، شوک، تشنج و در صورت عدم درمان سریع، حتی مرگ شود؛ لذا حداقل از ۴۸ ساعت قبل تا ۴۸ ساعت بعد، باید از مصرف هرگونه خوراکی حاوی تیرامین به شدت خودداری کرد.